Опис Макарони без глютену Pasta G з коноплею, спіруліною, шпинатом і гарбузом Healthy Generation 240 г
Макарони без глютену Pasta G з коноплею, спіруліною, шпинатом і гарбузом Healthy Generation — це смачні макарони на основі рисової та кукурудзяної муки з додаванням екстракту канабісу, порошку зі спіруліни, куркуми, сушеного шпинату та гарбуза. Це корисна страва, яка з першого разу покорює своїм багатим і святковим смаком і при цьому не містить глютену!
При виробництві макаронних виробів ТМ «Healthy Generation» не використовуються хімічні та штучні складові, не додається цукор, сіль, трансжири та ароматизатори. Вони створені з метою допомогти вам розширити раціон корисними та доступними стравами. Це справжня знахідка для людей з непереносимістю глютену. Підходять для дієтичного та вегетаріанського харчування.
Макарони не містять глютен, яйця, пальмову олію, консерванти, цукор і сіль, синтетичні барвники та ароматизатори!
Корисні властивості
- Рисова мука містить макро- та мікроелементи: магній, залізо, кальцій, цинк, селен, мідь; вітаміни: групи В, Е, РР. Гіпоалергенна, у ній зовсім немає глютену.
- Кукурудзяна мука дієтична, містить незамінні амінокислоти, кальцій, магній, калій, залізо, вітаміни групи В. Багата крохмалем, досить легко засвоюється організмом.
- Екстракт канабісу має набір амінокислот, позитивно впливає на роботу серця, покращує кровообіг, підтримує нормальний рівень гемоглобіну в крові.
- Спіруліна — джерело дієтичного білка, заліза та вітамінів групи В. Допомагає очищати кров від токсинів і зміцнювати імунну систему.
- У куркумі міститься куркумін — потужний антиоксидант з вираженою протизапальною дією.
- Шпинат — рекордсмен за вмістом калію, заліза та марганцю. Рекомендований людям з анемією та у відновний період після хвороб.
- У гарбузі в 4-5 разів більше каротинів, ніж у моркві. Каротини в організмі перетворюються на вітамін A, який особливо корисний для зору, а також є потужним антиоксидантом.
Енергетична цінність 100 г продукту: 370 ккал.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 11,2 г, жири – 0,4 г, вуглеводи – 75,5 г.
Спосіб приготування: у підсолену киплячу воду висипати макарони з розрахунку 100 г на 1 л води. Варити 2-2,5 хвилини. Зняти з вогню і залишити на 2 хвилини під кришкою у воді (якщо бажаєте отримати пасту al dente, то на цей час залишити макарони під кришкою без води). Потім відкинути макарони на дуршлаг. За бажанням можна додати рослинну олію.
Термін придатності: 18 місяців.
Склад: мука рисова, мука кукурудзяна, мука з гарбузових насіння, сушений шпинат, сушений гарбуз, порошок зі спіруліни, куркума, екстракт канабісу, питна вода.
Виробник: ТМ Healthy Generation, Україна
Основні характеристики Макарони без глютену Pasta G з коноплею, спіруліною, шпинатом і гарбузом Healthy Generation 240 г
Відгуки про Макарони без глютену Pasta G з коноплею, спіруліною, шпинатом і гарбузом Healthy Generation 240 г
Відгуків про цей товар ще не було.

