Кошик
Ваш кошик порожній :(
Це ніколи не пізно виправити :)
Борошно чудово підходить для приготування бісквітів, різного виду тіста, горіхового крему, цукерок і тістечок, а також класичних десертів, які традиційно готують саме з цієї муки: марципан і макаруни.
Користь мигдальної муки для організму:
Склад: 100 % борошно з мигдального горіха
Енергетична цінність на 100 г: 604 кКал, БЖУ: 20/52/8 г, рослинна клітковина - 13 р.
Спосіб застосування: для приготування десертів, печива, крему, бісквітів, загустіння соусів, поліпшення смаку і аромату готових страв.
Умови зберігання: в сухому приміщенні з вологістю до 75%, при температурі 5-25 градусів.
Виробник: США
Відгуків про цей товар ще не було.